Select Page

QUI SOM?

Equip de burro dels jocs a ulls de Noa i Lia

El Burro dels Jocs som una companyia de produccions per a tots els públics que vam néixer el novembre del 2006 després de molts anys de participar activament en el món de l’espectacle, del lleure i del folklore.

Organitzem festes i propostes on no es deixin de banda els nostres valors culturals, i les nostres propostes tenen en compte, a més de l’evident vessant lúdic, el fet de transmetre una estima per les tradicions, els coneixements i l’educació, perquè entenem el joc com a part fonamental de la nostra cultura.

Els nostres objectius són fer arribar la cultura i les tradicions a través del joc i la festa, des d’un punt de vista diferent i innovador. A més, volem oferir un servei de qualitat i promoció d’espectacles de tot tipus de format i temàtica, per a públic infantil i familiar, apte per a tots els públics.

Movem il•lusions perquè creiem en la importància de generar il•lusions tan als organitzadors com al públic, ja que mitjançant el joc establirem relacions i sensacions d’haver participat en un espectacle fet a mida i alhora d’una gran festa.

Ens adrecem tant als ajuntaments, com a les associacions, a les escoles i als particulars, en definitiva a tots aquells que vulguin organitzar una festa, on tant grans com petits puguin gaudir d’una estona de jugar pel plaer de jugar. BONA FESTA!!!


        JOCS EN FAMILIA, FESTES I ESPECTACLES